O NAMA

Privredno društvo „POLET-KOMERC“ doo za proizvodnju, trgovinu i usluge Derventa, osnovano je 1998. godine i uspješno posluje 24 godine. Osnovano je kao manja porodična firma koja se bavi prodajom građevinskog materijala sa manjim asortimanom proizvoda, sa jednim poslovnim objektom u Derventi i 5 zaposlenih radnika.

Danas „POLET-KOMERC“ posluje na tri lokacije, ima 35 zaposlenih, a naša primarna djelatnost je prodaja građevinskog materijala na veliko i malo, elektro, vodo materijala, alata, sanitarija i svega što je svakom kupcu za izgradnju potrebno.

U svom asortimanu ima preko 10.000 artikala sa stalnim lagerom i svu logističku podršku u regionu.

U svom asortimanu ima proizvode najpoznatijih svjetskih proizvođača kao što su:

URSA. AUSTROTHERM, HENKEL, PFT, SCHIEDEL, MAXIMA, HELIOS, XELLA YTONG, WIENBERGER, KNAUF, CREATON, VELUX, KNAUF INSULATION, SIKA, BEKAMENT, NEXE, BRAMAC, i drugi.

Pored toga, kao investitor bavimo se  izgradnjom i prodajom stanova, te se možemo pohvaliti sa izuzetno funkcionalno izgrađenim objektima i zadovoljnim kupcima.

VIZIJA

Naša vizija je naša težnja da budemo kompanija stručnih i zadovoljnih ljudi koja se brzo prilagođava izazovima koje pred njih postavlja tržište i da kao dobro organizovana i profitabilna kompanija budemo prepoznatljivi na tržištu, a u konačnici, kompanija lider, sa kojom se drugi upoređuju.

MISIJA

Naša misija je da svim našim kupcima i korisnicima usluga nudimo provjereni kvalitet proizvoda i što kvalitetniju i bržu uslugu  uz maksimalnu profesionalnost i stručnost.

MOTO

Naš uspjeh i naša preporuka je ZADOVOLJAN KUPAC.